زمان جاری : شنبه 29 مرداد 1401 - 6:02 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :





به انجمن ما خوش آمدید
تعداد بازدید 63
نویسنده پیام
dizzell آفلاین



ارسال‌ها : 6
عضویت: 1 /3 /1400
تفاوت های کوره
برای تولید زغال فشرده چه نیازی به کوره است؟ کوره سنتی و کوره صنعتی چه تفاوتی دارند؟ کدامیک بهتر است و روش کار آن ها چیست؟
در ادامه به بررسی موارد گفته شده و پاسخ به آن ها می پردازیم و تفاوت کوره سنتی و صنعتی را بیان می کنیم.
نقش کوره در فرآیند تولید زغال چیست؟
زغال فشرده یا همان زغال قالبی فرآورده ای است که از مواد ضایعاتی چوبی طی مراحلی در خط تولید ساخته می شوند.
مواد اولیه که اصلی ترین آن خاک اره است با دیگر مواد ترکیب شده و فشرده شود به طوری که به صورت جسمی مستحکم و قالبی شود. این فرآیند در خط تولید و در دستگاه زغال ساز انجام می شود، اما چنین زغالی خام است ، که در واقع برکیت یا زغال خام خوانده می شود
برای این که بریکت به زغال قابل مصرف تبدیل شود باید پخته شود . نقش کوره در اینجا عملی می شود و به کار می آید.انواع کوره صنعتی زغال فشرده کدام اند؟
سازندگان زغال فشرده از دو نوع مختلف کوره برای پخت زغال استفاده می کنند ، که نوع کوره تاثیر زیادی در کیفیت و سرعت تولید زغال دارد.
کوره سنتی :
ساخت کوره ها به روش سنتی یعنی با استفاده از مصالح بنایی چون آجر و کاه گل یکی از روش های فراهم کردن کوره زغال فشرده است.
در واقع گرچه زغال فشرده فرآورده ای صنعتی و نوین است، اما بخش پخت آن به روش سنتی بهتر هم هست و به دلیل کیفیت بهتر چنین زغالی ، کوره های سنتی حتی بیشتر از نوع دوم که صنعتی است رواج دارند.
کوره سنتی ساخته شده از مصالح ساختمانی است که باید دارای ابعاد و استاندارد هایی در طراحی باشد. بنابراین گرچه ساخت کوره به نظر ساده می رسد، اما سازنده باید در ساخت کوره مخصوص زغال ماهر باشد تا مشکلی در تهیه زغال به وجود نیاید.
کوره صنعتی :
نوع دیگری از کوره ها برای تهیه زغال فشرده ،کوره صنعتی است که همانطور که از نام آن مشخص است، دستگاهی صنعتی است.
در واقع کوره صنعتی اتاقکی مکعبی شکل در ابعاد و اندازه های مختلف است که حرارتی غیرمستقیم برای پخته شدن بریکت ها و تشکیل زغال به وجود می آورد.
کوره های صنعتی بیشتر در خط تولید هایی استفاده می شوند که دستگاه زغال ساز یا اکسترودر گیرباکسی دارند، چرا که در دستگاه گیرباکسی که از پوست گردو استفاده نمی شود، پخت زغال با کوره سنتی انجام نمی شود.
کدام یک بهتر است؟ کوره سنتی یا کوره صنعتی؟
تا به اینجا با انواع کوره ها آشنا شدیم و دانستیم که از چه نوع کوره هایی می توانیم استفاده کنیم، اما سوال اصلی این است که کدام یک بهتر است و کدام نوع کوره را برای خط تولید خود انتخاب کنیم؟
برای پاسخ به این پرسش باید عملکرد و هم چنین ویژگی های انواع کوره زغال فشرده را بررسی کنیم.
عملکرد کوره زغال سنتی:
در کوره سنتی زغال ها با چیده شدن روی پالت یا واگن ها به درون کوره برده می شوند و دهانه و اطراف کوره با استفاده از ملات گل گرفته می شود .
سپس با استفاده از مشعل کوره روشن می شود و زغال ها شعله ور می شوند.
برای روشن شدن نیازی به سوخت نیست و شعله اولیه کافی است.
با آتش گرفتن بریکت ها، با گذشت ۲۴ الی ۴۸ ساعت بریکت ها پخته شده و تبدیل به زغال فشرده می شوند که با قرار گیری پالت خفه کن روی پالت زغال ها خارج می شوند.
ظرفیت کوره سنتی می تواند متغیر باشد.

دوشنبه 15 آذر 1400 - 13:50
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
kharidbime آفلاین




ارسال‌ها : 4
عضویت: 15 /8 /1400

پاسخ : 1 RE تفاوت های کوره
تولیدات زغال گسترده است و حتما باید خط تولید زغال فشرده و یا هر زغال دیگری باید از دستگاه مرغوب و خوبی تشکیل شده باشه کوره مناسب برای پخت داشته باشد.

پنجشنبه 18 آذر 1400 - 09:19
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

امیدوارم از مطالب راضی باشید

تماس با ما | تفاوت های کوره | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS